Luktfri och Miljövänligt toalett till ditt fritidshus!

MUGGE är en bekväm, miljövänlig och nästan underhållsfri toalett som separerar urinen från den fasta avföringen. Detta är den perfekta lösningen för ditt fritidshus eller sommarboende. Finns i flera utföranden och variationer för att passa alla behov.

Miljövänlig

Det fasta innehållet samlas i komposterbar behållare av plast som efter tömning komposteras för att återvinnas som gödningsmedel. Även urinen blir återvinningsbar efter spädning med vatten. Perfekt för trädgårdslandet och gräsmattor.

Luktfri

Systemet med urinseparation och behållare för avföring ger ett luktfritt resultat eftersom det är blandningen av dessa ämnen som avger lukt.

Kampanj med 5 år garanti!


Modeller

MUGGE Permanent:


Utrustad med ventilationsrör för väggenomgång och med en fläkt som klarar 12volt och 220volt. Energisnål tar endast 3 watt. Säkerställer en mycket god avluftning av hela toalettrummet. Ger alltid jämn och god ventilation.

MUGGE Pro:


För dig med många gäster. Ett värmeelement under behållaren påskyndar uttorkningen av fekalierna. Ventilationspaketet med fläkt och vägggenomgång ingår. Extra tunna följer med.

MUGGE Custom:


Tillverkas på beställning. Välj själv material som Furu Björk mm. Bestäm ytbehandling ex. Oljad Vax Ådermålad

Din fantasi vår begränsning!

MUGGE™ Dass-tillsats för uppgradering av utedasset. Urinavskiljaren med sin rengöringsvänliga utformning för enkel montering i alla former av bänkar. Komplettera gärna med vår värmesits för ouppvärmda utrymmen!